Program

< 2020 >
Februari
«
»

Välkomna till den andra upplagan av Lavendelläsningar – fira Sankt Valentin med queer litteratur och efterföljande fest på HPKSM!
Läsningar av:
Hanna Hallgren
Eli Levén
Cyf Frostholm
Khaled Alesmael
Iris Smeds (i samarbete med SAQMI – The Swedish Archive for Queer Moving Images)
Frej Haar

DJs:
Signe Bjelkenäs
Wild Baby

19:00 – 01:00 på Studio HPKSM, Storgatan 22, Göteborg
Inträde 60 kronor

Lavendelläsningar är en queer ambulerande litteraturkväll med läsningar av poeter och författare som är hbtq+.
Tillgänglighet: Tyvärr har lokalen flera trappor då det är i källaren till HPKSM. Skriv ett meddelande till oss om detta om ni har frågor.

Formgivning: Slemma Samuelsson

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

LIVE: GETEN

Getens idoler är Bonnie Tyler, Bon Jovi och Playa del Ingles. Farmer-synth-bandet blandar italodisco med jord och mull och framför fest med falsett.
https://www.facebook.com/GETEN-109063610629199/
https://www.youtube.com/watch?v=Zjp6UYDFDBw&feature=youtu.be

DJ Barracuda

Groove, funk och flum med Malin, Linnea och Julia som står bakom bl.a. Klubb Barracuda
https://www.facebook.com/klubbbarracuda/

poster: Agnes Simba Björk

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Olivia Junholm
En Göteborgsbaserad singer/songwriter med musik som blandar soulpop med varma jazzinfluenser. Mjuka toner möter lekfulla vibes, och tillsammans med den djupa känslan i rösten skapar artisten ett genuint eget sound.

I bagaget har hon spelningar i Sveriges Radio P4, studioinspelning i Houston, USA, livespelning på bl.a. den globala musikscenen Sofar Sounds och den musikbransch-fokuserade festivalen Live at Heart. Nu presenterar hon äntligen nytt material. Hennes debut EP No Rush släpps 21/2/20, i samarbete med skivbolaget Light & Salt Records.

https://youtu.be/xjvouLwSoKM

https://www.instagram.com/oliviajunholm/

www.oliviajunholm.com
20.00-01.00
100kr

Tor Feb 2 7

Klubb Plonk No:8

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Klubb PLONK tuffar på och nu presenterar HKO Bookings No:8 i samarbete med Studio HPKSM.

Torsdag 27/2 bjuds besökaren fuzz & gaze & punk, när Nova Blast (Malmö) och Spader Kung (Malmö) står på scen. DJ:ar gör indiestjärnorna Beverly Kills, från kl 19 spelar de skivor för oss.

100 kr inträde via Swish, två band på scen och vi vågar lova att upplevelsen kommer skaka om i grunden på det bästa av sätt.

If only tonight we could Plonk!
Wait…you can, Thursday 27th.

https://www.facebook.com/NovaBlazt/
https://www.facebook.com/spaderkingen/

DJ:s https://www.facebook.com/beverlykillsforever/

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Saga Back
21-åriga låtskrivaren och artisten Saga Back från Göteborg borde vara på allas radar just nu. Debutsingeln ”There You Go … Again” har streamats långt över en miljon gånger på Spotify och fått media och tastemakers världen över att dubba henne som en artist att ha koll på. 2019 nominerades hon till GAFFA-priset för Årets genombrott och Nöjesguidens Göteborgspris. Hon influeras och inspireras av artister som Regina Spektor, Joy Crookes och Adele och i somras släpptes nya singeln ”Heaven’s Not Ready”.

Saga är uppvuxen i Lerum utanför Göteborg och i tidiga tonåren upptäckte hon att skriva musik var något som kom naturligt för henne. Tillsammans med den Göteborgsbaserade producenten Mattias Nyberg (Jose Gonzalez, Regina Spektor etc) spelade Saga in en akustisk EP och släppte den på sitt egna skivbolag 2017. EPn bestod av bland annat av Heaven’s Not Ready som hon i år släppte på nytt. Just nu jobbar hon på sitt debutalbum som förväntas släppas under 2020.
https://open.spotify.com/artist/6FRCzy12LTGeWQs6mKfX3R?si=tQAiRlUDQ6qMTEzu05DwGA

HAYFEVER
Hayfever är ett Skånebaserat band som blandar nutida och traditionell soul med ambient och improvisationsmusik.
https://soundcloud.com/hayfeverswe

Vi som producerar är:
Kulturföreningen La Vaca Loca, vi tror på möten, krockar och överskridanden inom kultur-, event- och nöjesbranschen. Vi är en kulturförening med en passion för suddgummit, vi älskar att sudda och smeta ut färg vid gränserna av olika konstformer, zoner och regioner.

I samarbete med ABF

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Varmt välkomna till klubben 2-års jubileum. Vi firar två hela år på Studio HPKSM. Vad tiden har gått fort. Men shit så kul vi haft & mer skoj kommer vi ha. Våra vänner Ekvatorbaren (Olof Heinö) & Watusi Drop gästar i båset kvällen till ära med grymma groovers. Vilket kalas det blir!

Kom i tid, vi börjar festen redan vid 20:00.

☺ FRI ENTRÉ HELA KVÄLLEN. ☺

Klubb Global Groove ger dig dansmusik ifrån alla världens hörn. Vi spelar disco, soul, funk, house, osv….Ja, vad som helst egentligen som är svängigt. Där vårt främsta mål är att sprida kärlek & glädje genom musiken. Så kom precis som du är och njut av goa vibbar hela kvällen lång. Hoppas vi ses 💖

DJ:s Ekvatorbaren, Watusi Drop & Anthony Lappas

I samarbete med ABF