Program

< 2019 >
November
«
»

Lördagen den 16 November bjuder vi in till en helkväll med Kombuchadrinkar och inte nog med det så står Blond för livemusik

Blond
Vintern 2018 introducerade sig Blond på den svenska popscenen med en undermåligt marknadsförd spellista på soundcloud. Med influenser som sträcker sig över decennier — 50-talets doo wop, 60-talets stämsång och psykedelia, 70-talets varma akustik och 80-talets fullkomliga synthpsykos — skriver Blond låtar som präglas av melodi och finurlig detaljrikedom. Sedan det inofficiella släppet på soundcloud har en ny samling låtar spelats in som till hösten kommer att bli Blonds debutalbum. Bandet live-debuterade i juni på Styrsöfestivalen och detta till publikens hänförelse. Efter detta har dom även spelat på Oceanen och denna kväll gästar dom Studio HPKSM!

https://soundcloud.com/william-kaellen

https://www.instagram.com/blondbandofficial/

21.00-01.00
Fri Entré
Varmt välkomna

2nd YEAR FASHION DESIGN STUDENTS FROM THE SWEDISH SCHOOL OF TEXTILES IN BORÅS PRESENTS THEIR 2019 KNITWEAR COLLECTIONS.
PRO TIP FOR THE BEST EXPERIENCE:
– ARRIVE EARLY AND BUY SOMETHING IN THE BASEMENT BAR
-STAY AFTER THE SHOW AND CELEBRATE WITH US

DESIGNERS SHOWING:
JONATAN AALTO
HANNA RYD
ROXANE BENEDETTI
LINN STOOSS
MALIN MÜLLERSTRÖM
MÄRTA WALLGREN
SISSE BJERRE
JONATAN NILSSON
MIKAELA MÅRTENSSON
HANNA SUNDBERG
MATILDA SUNDKLER
JOSEFINE NEUMANN
HEAVEN LINDEHAG
ANN-MAJ RISGAARD.
ALICE GRUVANDER

Entrance -> parkgatan 21

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Klubb Ankaret lyser upp höstrusket med glad och fin musik från trion Kaja och Kraken Shanty Band!

KAJA
Albumaktuella trion Kaja, som nyligen fyllt tonåring, låter sin musik få rymma ett brett spektrum av känslouttryck och en kreativ mix av olika influenser.

Livet Nord – Violinquinton
Camilla Åström – dragspel, piano
Daniel Wejdin – kontrabas

KRAKEN SHANTY BAND
Kraken Shanty Band får nackhåren att resa sig av välbehag med sina mäktiga och intima versioner av klassiska maritima sånger och arbetssånger, s.k. shanties, samt instrumental folkmusik från olika delar av världen varvat med berättelser. Musik som minner om livet till sjöss. Genuint, kraftfullt och innerligt!

Henrik Alling – sång och gitarr
Henrik Wallgren – sång och gitarr
Henrik Cederblom – mandolin, gitarr, fiol och sång
Finn Björnulfsson – slagverk och sång
Livet Nord – fiol och sång

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

¡Danskeband!
Finns de ens?
Jag hörde om dem via en vän, en tulltjänsteman i Öresund. Han fick sitt hjärta krossat av dem sommaren 1987 och har sedan dess vandrat i ett slags gränsland mellan levande och död. Blivit ett vakuum i den tidsstyrda tillvaro han en gång älskade.
Han sa att världen rann ut ur ögonen på honom och blev till en obegriplig pöl på golvet. Danska tårar (Tuborg gold) är tjockare än vatten och var gång det danska bandet spelar smakar en tuborg som bäst! Ingen protest! Särskilt på releasefest!!!

I samarbete med La Vaca Loca

21.00-01.00
Entré 100kr

Välkomna!

Lör Nov 3 0

Klubb Global Groove

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Vi välkomnar alla härliga själar tillbaka till källaren för en favorit i repris, ni vet vad som gäller. Det blir de bästa ifrån disco, soul funk och allt däremellan. Hoppas vi ses 💖

Klubb Global Groove är klubben som ger dig svängig musik ifrån alla världens hörn. Vårt fokus ligger att skapa en jävligt bra feeling med mkt gung. Så ta dig till källaren precis som du är och njut av groovy musik hela kvällen lång. Vi ses i källarn helst enkelt.

DJ:s Anthony Lappas, David Njie & Oliver Larking

☺ FRI ENTRÉ HELA KVÄLLEN. ☺