Program

< 2018 >
Augusti
«
»
Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

DJ: Mixmastermange aka Mange Wickberg

Gratis inträde, 21:00-01:00, 100% vinyl

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Dj Inzo på Studio HPKSM

Free entry! 

Storgatan 22, 21:00-01:00 i Garaget

#HipHop #Trap #Studiohpksm

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Friday Night Party Session

Dj: Anthony Lappas

Gratis inträde, 21:00-01:00

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Welfare Sounds & Records i samarbete med TT och Studio HPKSM bjuder in på ännu en av helgens vassaste kvällar! LIVE: Missios + Telos Vision
FRI ENTRÉ!

LIVE: Missios
Stefan Missios är live något helt speciellt, oavsett om det är med något av hans olika projekt, fullt band, eller själv framför tangenterna så lämnar han sällan någon oberörd.
Stefan Missios var med och startade rock-kollektivet ”Den stora vilan” och spelat i en mängd konstellationer och släpper musik i sitt eget namn. Förra året släpptes pangskivan Mellan Människor.

LIVE: Telos Vision
Bakomliggande till Telos Vision är 23e årige Teodor Boogh som förut sin stundande musik och filosofikandidat även gjort musik hela sitt liv och har med delat scen med musiker allt från graveyard, hellacopters, the soundtrack of our lives, slowgold och en mängd andra.
Theodors intresse för musik, filosofi och rymden kokas ihop i Telos Vision. Men inspiration från War on drugs, George Harrison och Jonathan Wilson så blir soundet av Telos Vision en känsla av oanade rymder.

DJs // TBA

Tack till TT
Thirst Trap Club

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

DJ-set med Sarah Klang & Olivia Ljung

Musikerna Sarah Klang & Olivia Ljung intar skivbåset i garaget med sina bästa låtar! Det blir en salig blandning med allt från amerikana, raggarbas till house och rejv. Missa inte det… om inte annat för att ta reda på vad raggarbas är för nåt!

Inträdet är gratis, 21:00-01:00

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Dj: Camila Astorga Díaz

Lördagskvällen förgylls av Dj: Camila Astorga Díaz 💖 Hon har med sig ett gäng framgrävda guldkorn och langar upp en buffé av golyssnat i garaget. Det blir hip hop, RnB och massa gött med mera! 21-01, GRATIS INTRÄDE! 💖 #studiohpksm #lördag

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Vi firar Menysläpp!

Onsdagen den 29/8 släpper Studio HPKSM ny meny inför hösten! Nya rätter dyker in som t ex: pumparisotto med salvia, lätthalstrad tonfisk, lammlägg med rödvin, caponata med burrata, m.m. Det firar vi med att sälja all mat för halva priset på menysläpps-kvällen. Boka bord på 0709 56 96 24.

 

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Kiss My Ass Club-dj:set

På fredagskvällen intar favoriterna Kiss My Ass Club dj:båset på Studio HPKSM och spelar sina bästa bitar för oss! Om det blir party? Ja! Gratis inträde hela kvällen!