Program

«
»
Sön Jul 0 1

FOTBOLLS-VM

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Kom och kolla Fotbolls-VM på Studio HPKSM! ♥ 

KOLLA IN FACEBOOKEVENT för exakta tider och datum. 

Såklart är vi inte sena på bollen med att visa fotbolls-VM. Matcherna visas på storbild i kaffelagret och senare i vår precis ombyggda källare (klar på måndag efter midsommar) och tjock-tv i garaget. Kall öl, slush och prosecco finnes och massa god mat såklart! Välkommen till ”Storgatans Riviera”!

#studiohpksmfotboll #storgatansriviera #studiohpksm

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

DJ: Majli af Ekenstam + Karin Höglund

Denna FREDAG, intar grymma Majli af Ekenstam + Karin Hedlund dj-båset i garaget på Studio HPKSM. När vi frågade vad de skulle bjuda på för bitar fick vi svaret ”Vi spelar sockervadd med knaprig topping”. Vad det innebär får vi se! Men kul ska det bli och inträdet är gratis! Kom och myz! (21:00-01:00) (Boka bord för middag på 0709569624, eller droppa bara in!) #storgatansriviera #studiohpksm#fredag

Lör Jul 2 1

DJ WÆST-LENKEN

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

DJ WÆST-LENKEN

”From disco tracks to railway tracks. The sound of the 21st century infrastructure.”

Gratis inträde!

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Young Fam håller after party för Ana Diaz! 

Ana Diaz är artisten och låtskrivartalangen som skrivit musik åt världsartister som Britney Spears, Wyclef Jean, David Guetta och Jennifer Lopez för att nämna några. Hon debuterade med EPn Lyssna del 1 under 2016 och samma år släpptes Lyssna del 2 med hits som Starkare och Fyll upp mitt glas.
2017 medverkade hon i succéprogrammet Jills veranda där Ana förutom musiken även tar upp ämnet psykisk ohälsa, programmet rekommenderas starkt!

Många är vi som kommer ihåg den sommarnattens i augusti då Ana Diaz uppträdde för ett kokande Way Out West och nu får vi chans att se henne live igen på ett one off gig på Liseberg torsdag 26 juli!

Efter spelningen tar kollektivet Young Fam över dj båset på Studio HPKSM, med bland annat Dj Demba + Reika Xappola Farman

Fri entré / 18 år / 22-01

Vi ses!

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

Höök & Lovén

Per Lovén & Erik Höök intar dj-båset i garaget denna fredag med sina bästa soul, disco och jazz skivor. 100% vinyl! Och inträdet är gratis!

#storgatansriviera #studiohpksm #fredag

Lör Jul 2 8

POPEN ÄR DÖD

Studio HPKSM
Storgatan 22, Göteborg

POPEN ÄR DÖD

Välkomna till premiären av Popen Är Död!

Popen Är Död älskar indie, luggpop och post-punk på dansgolvet. Vi tycker om ringande gitarrer, handklapp och texter om billigt lådvin, hångel och klasskampen. Vi gillar att mumla “äh det är bara lite dammigt här inne” när refrängerna träffar hjärtat lite för nära och vi älskar att sjunga ihop till våra favoritlåtar med våra vänner. Ta med din bästa kompis, sätt på dig din bästa randiga tröja och kom och häng med oss den 28/7 på Studio HPKSM.

Tid: 19.00-01.00, Pris: 100kr, Ålder: 18

Vi som ligger bakom är två Göteborgare och en Malmöit.
Adam Wallman från Caligula, Klubb Care, Brun 7 samt Festival Del Mar Asperö mellan 2016-2017
Lisa Träff från Henrik Berggren-festen 2018, samt DJat för Klubb Instant på Pustervik.
Daniel Novaković från klubbarna No Time For Us, So Tough! So Cute!, B’DUM B’DUM och Too Cute To Puke.

Illustration av Ellen Greider @ellengrrr

Vi gör vårt yttersta för att hålla detta evenemang fritt från sexism, homofobi, transfobi och rasism, var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information vänligen läs om.
#popenärdöd