Young Fam Party

28-04 21:00 - 29-04 02:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Young Fam Party – på Studio HPKSM

Nu på lördagen är HPKSM the place to be och festen är YOUNG FAM! Vi längtar till sommaren och tycker om att dansa oss närmare solen, stranden och till de små ljusa timmarna. Resident djs Demba Sabally och Reika Xappola Farman styr upp musiken och svettigt kommer det att bli! 🍋🍋

Hip Hop / Hits / Dancehall / Afrobeat 

Men först.

Klubbkulturen är en mötesplats för fest, dans, glädje integration och folkbildning. Många träffas på dansgolvet och bara några månader senare blir ett par. Hångel under diskokulan och vänner som skrattar högt ihop. Musiken som ljuder ut ur högtalarna och djs som spelar ens favvolåtar, och man skålar.

Det låter som good life och det är kul. Det är fint när euforin får flöda med våren och sommaren runt hörnet. Klubbkulturen flyttar ut till parker, festivaler, hemmafester där dansen fortsätter och arenan för festen och euforin växer sig större.
Nyheten om Avicii förra veckan landade som en omskakning, och ingen lämnas oberörd.

Samtidigt som vi har den goda stunden får vi inte glömma bort att vara lyhörda mot det som inte direkt syns på dansgolvet eller när vi i stunden skålar för livet. Vi tillsammans ser till att festen blir av och vi tillsammans måste våga säga ifrån när man behöver den där viktiga och många gånger nödvändiga pausen.

Ingen press utan dansa när man vill 🍀
Young fam

18 år / 22-02 / Fri entré