Vernissage & Releasefest ☆ KvinnoAgendan 2020 ☆ Studio HPKSM

25-10 17:00 - 26-10 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Vernissage & Releasefest ☆ KvinnoAgendan 2020 ☆ Studio HPKSM

☆Vernissage 17-20
☆Releasefest 20-01

Fredagen den 25 oktober firar vi tillsammans på Studio HPKSM!
I samband med releasen av KvinnoAgendan 2020 kommer vi traditionsenligt att hålla en vernissage där ni kan beskåda alla de 12 illustratörerna & 12 skribenternas verk i ett större format. DESSUTOM, för att fira lite extra, kommer vi i år att låta vernissagen övergå i en HYLLNINGSFEST till alla otroliga, kreativa kvinnor där ute. Allt detta går av stapeln fredagen den 25 oktober på Studio HPKSM från kl 17:00.

Om kvinnor, av kvinnor, för jämställdhet
Vad är KvinnoAgendan?
KvinnoAgendans syfte är att stödja organisationer som jobbar för kvinnors rättigheter, uppmärksamma kvinnohistoria samt uppmuntra kvinnors kreativa skapande. Vi gör detta genom att låta 12 kvinnliga skribenter och 12 kvinnliga illustratörer porträttera kvinnor som inte fått den uppmärksamhet de förtjänar. Berättelserna trycks i en kalender och för varje sålt exemplar skänker vi pengar till en kvinnorättsorganisation. År 2020 går pengarna till Roks, Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige. Läs mer om Roks arbete här: https://www.roks.se/

Så i samband med releasen & vernissagen av denna veckoplanerare vill vi ägna lite extra uppmärksamhet åt ett av våra syften, nämligen att uppmuntra kvinnors kreativa skapande. Detta gör vi genom att ställa till med fest, där vi bjudit in en massa grymma ladies som på något sätt ägnar sig åt kreativt skapande!

PÅ SCEN
ALICE BROMAN
MAJA KIRCHHOFF
ELLEN OLAISON

DJs
SICKAN BLIXT
NÄSTA VÅGEN
ARBRESHA REXHEPI
DJ GRÅBERGET

Fler akter tillkommer! Vi kommer också löpande lägga upp info i eventet om kvällens fantastiska kreatörer – så STAY TUNED ♥  P.S. Agendorna kommer också att finnas till försäljning under vernissagen!