The Reputations (USA) + The Boo Boo Bama Orchestra!

21-05 20:00 - 22-05 00:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

The Reputations (USA) + The Boo Boo Bama Orchestra!

Vilken jävla pang-afton! Finstämmig läderrock och cocktailboogie på samma kväll! Ja ni hör ju! Spelar liksom ingen roll att det är en tisdag, ja menar 21 maj är ju praktiskt taget sommarlov, det är känt sen gammalt. På med den tajta helkroppsstrumpan och lackskorna så kör vi ba!

THE REPUTATIONS (USA)
Är högspänning. Denna kvintett från Austin, Texas, bygger upp en elektrifierande ljudbild på en grund av rock’n’roll, powerpop och soul. The Austin Chronicle säger så här, en träffande beskrivning som sätter fingret på bandets förmåga att leverera harmonier i ett slagkraftigt format: ”Shoulder-shaking AM pop with invigorating, five-voice melodies. It sounds like a long lost best-of from a 60’s family band – but atop modern energy.”

https://www.youtube.com/watch?v=zEQtwctM45I

THE BOO BOO BAMA ORCHESTRA!
Är en konstellation av musiker med rötterna i Göteborg. Medlemmarna har genom åren spelat i olika band och genrer men nu smält samman i en blandning av musikalisk galenskap och energiska liveframträdanden. Den gemensamma nämnaren, förutom passionen till musiken, är även kärleken till en riktigt bra cocktail. Avnjut Psykedelisk cocktail boogie med en twist.
https://www.youtube.com/watch?v=a6c9gG5Biz0

20:00 DÖRRARNA SLÅS UPP
21:00 THE BOO BOO BAMA ORCHESTRA!
22:00 THE REPUTATIONS
INTRÄDE 120 KR SWISH ELLER CASH