Studio HPKSM firar 3 år!

25-01 19:00 - 26-01 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Studio HPKSM firar 3 år!

Tro det eller ej! Men Studio HPKSM fyller hela tre år i form av restaurang, bar, scen och kulturellt vattenhål. Självklart ska det firas! Inträdet är gratis hela kvällen.

LIVE PÅ SCEN: We Are Wood & Ljung. De har också lovat att tolka valfri låt från HPKSM:s nya album som släpps denna kväll.

Dessa tre år har varit fullspäckade med hundratals liveakter, minst lika många djs och andra kulturutövare som skapat magi i källaren och på hela stället. Vi tror att Studio HPKSM som ställe fyller en viktig plats i Göteborgs kulturliv där mindre, oetablerade akter, samsas med mer välkända namn. Efter tre år av musik, dj:s, konstnärer, orkestrar, föreläsningar, matkvällar, vinprovningar, våfflor, fester och massa annat – bjuder vi nu in alla klubbvärdar, musiker, dj:s, konstnärer, leverantörer, vänner, framtida vänner, aw-öl-drickare, canneloniälskare, ni som kanske fortfarande inte tagit dig hit men som är nyfiken på vad fan det är för ställe, alla som tagit high-score på donkey kong, ni som suttit vid kockens bord, alla som kanske mest bara är sugna på en kul fest….med flera! Och summerar åren som varit!

För att fira detta så håller vi rimligitvis stället öppet med DJs, band, tårta, öl och bra stämning. Första timmen kommer det i sedvanligt maner finnas ”tårta” det är ju ändå årsfest! Och lättare tilltugg och dryck av massa olika goda slag som räcker så långt det räcker, SÅ KOM TIDIGT.

Ljung
Premiärspelningen på Oceanen blev en succé, nu är vi supertaggade på att få se LJUNG igen. Det blir mörk elektronisk beat pop med universums-bra fingertoppskänsla.

We Are Wood:
är musikkollektivet som tar med dig på en dimmig resa till den vackra änden av 60-talet. Med medryckande melodier och harmonier intar de scenen på Studio HPKSM denna kväll.

Musik blir det också! I skivbåsen hittar ni goda vänner som t ex Amira Brown, Club Sandwich, Anthony Lappas, @Erik Höök, Camila Paz Astorga Díaz, Happiest Place Records, John Örberg (WB86), Kiss My Ass Club, Frisko & Karmen (a.k.a Fredrik HolmKarin Axelsson), Koloni Gbg …med flera!

Isis Minou Maakestad, Bianka Berggren, Johanna Berg & Majli Af Ekenstam kommer sälja prints och annat i bakfickan.

I bakfickan firar vi även skivrelase av bandet HPKSM:s dubbelvinyl 0|Bukett. Det kommer gå att köpa signerade exemplar av skivan(!).

O|Bukett är pressad på Spinroad Vinyl Factory!

Basement Recordings visar senaste film sessionerna.

I restaurangen är det VONGOLEKVÄLL och det går bra att boka bord precis som vanligt genom att sms:a eller ringa till: 0709569624.

——–
Förfesten sker redan på torsdagen med detta Donny Benét // Francesca e Luigi // LIVE @Studio HPKSM. DJ:ar gör Kaine Ryan Taylor från (West Coast Recordings).

Och rundar av gör vi först på lördagen med LIVE: Wargirl (US) + Femme Equation | @studiohpksm sen tar klubb Vänlig över och vaggar in oss i natten!
———

Ett samarbete med: TT, Lagunitas