Scener & Samtals officiella efterfest!

28-09 20:00 - 29-09 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Scener & Samtals officiella efterfest!

På lördagen slår Skrivarkollektivet GBG sig samman med Klubb High Time för en grym efterfest på Studio HPKSM! Kvällen inleds med en exklusiv läsning av kollektivets medlemmar och avslutas med Tilde Hjelm + band på scen. Före, under och efter står Frida Lernståhl och Sandra Dermark bakom dj-båset och spelar disco, konstiga svenska covers, svängig funk, soul och rock.

Tilde Hjelm
Tilde Hjelms musik bjuder in till en karg miljö där lyriken och tonerna samspelar tillsammans som i ett melankoliskt minne. Inspirerad av trevande ljudbilder från Karen Dalton och Mazzy Star och av den inbjudande och mystiska filmmusiken till Twin Peaks. Tilde skapar atmosfärisk lo-key indie med inslag från både amerikana och ambient elektro.

Vid sin sida har hon också Felix Björklund som hon har startat duon Eiyvind med. Eiyvind beskriver sig som en shoegaze-duo med influenser från techno, doom och punk och kommer spela sista halvan av kvällen.

https://www.facebook.com/TildeHjelmmusicpage/

https://open.spotify.com/artist/5EtBxMha2vrUFovdLLzTQR?si=4blglfxRQqmumf4JdvfcAw

Skrivarkollektivet Göteborg
Skrivarkollektivet GBG startade hösten 2017 och skapar rum för personer som skriver skönlitterärt. Idag är de 9 medlemmar som arrangerar läsningar, workshops, bokcirklar och textsamtal.

Klubb High Time
Klubb High Time drivs av Sandra Dermark och har huserat på olika venues i Göteborg sedan 6 år tillbaka. Hon har främst arrangerat spelningar inom psych, rock och garage-scenen, men med en och annan avstickare.

LÖRDAG
28/9 | 20:00 – 01:00
100 kr – med uppvisad biljett till Scener & Samtal
130 kr – övriga