Live: Trio Pekkanini + Alpack Attack

20-04 20:00 - 21-04 02:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Live: Trio Pekkanini + Alpack Attack

Fredagen den 20e kommer vi bjuda på ett sprakande färskt, hyperaktivt elektrosväng på Studio HPKSM, rekommenderar alla att komma och lyssna, dansa eller ta nåt att dricka!

TRIO PEKKANINI:
År 2017 släppte Pekkanini soloplattan LUPEC-2, ett hopkok av theremin, gitarr, synthar, percussion och trummaskiner. Nu när Pekkaninis LUPEC-2 spelas live Pekka Lunde (theremin, synth mm) tillsammans med Magnus Hartelius (gitarr) och Vanja Holm (percussion) och blir då TRIO PEKKANINI.
LUPEC-2 vann Best Electronic Album i Clouzine International Music Awards. Tillsammans har denna trio meriterande b.la förflutet i Ensamma Hjärtan, Totta Näslund, M. Ronander, After Shave och ett hundratal olika teaterproduktioner i Stockholm, Göteborg och Malmö.

ALPACK ATTACK
Alpack Attack är en explosiv eketrobeat-duo från Göteborg. Med en grund av trumset och elgitarr byggs musiken ut med hjälp av synthar, loopar och komplexa effektkedjor för att skapa en fusion mellan modern elektronisk dansmusik, jazz, afrobeat , rock och hiphop. Med en vision om att framföra en genre som normalt inte förknippas med levande musik på ett sätt som tillåter improvisation och interaktion använder de studioverktyg live och i realtid för att skapa ett levande, producerat sound.

DJs: TBA