Live: Diskopunk

31-10 21:00 - 01-11 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Live: Diskopunk

| BILEJTTER SÄLJS VIA BILLETTO.SE |
Åldergräns 18år

Diskopunk ställer till med fest på Studio HPKSM

Diskopunk har med sin käftsmälls-disko sedan debuten 2016 gjort ett bestående in- och avtryck, framförallt på livescenen. I höst gör de fyra headlinespelningar i Sverige och 31 Oktober intar de Studio HPKSM. Därefter ger de sig ut på turné i Tyskland, Österrike och Schweiz som support till bandet Friska Viljor.

”I höst blir det snake-bite-boogie-time när vi turnerar jävel med vår våldsamma disko, välkomna!” – Diskopunk

Diskopunk är ett band som ska upplevas live. Som förband till Mando Diao under hösten 2017 och turnerandes i bland annat Sverige, London och Jordanien har de bjudit på explosiva och oförglömliga spelningar. I februari i år hyllades de efter en Londonspelning av sajten Music News som skrev: “If the opportunity arises to see them live, grasp it with both hands. Diskopunk a band to believe. Or maybe, that should say, Diskopunk THE band to believe in.”

https://open.spotify.com/artist/5Ck4KWOZsbrSQpiLimooDp?si=9vqEirnVT9OPkR-IZE0PHw

Ny musik kommer inom kort.

Vi som producerar är:
Kulturföreningen La Vaca Loca, vi tror på möten, krockar och överskridanden inom kultur-, event- och nöjesbranschen. Vi är en kulturförening med en passion för suddgummit, vi älskar att sudda och smeta ut färg vid gränserna av olika konstformer, zoner och regioner.

I samarbete med ABF