Klubb Dynamik – Premiär

25-10 19:00 - 26-10 00:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Klubb Dynamik – Premiär!

Välkommen till premiären av stadens första klubb FÖR hemodlad elektronisk musik.

Lönen finns på kontot, baren är fylld till bredden och högtalarna redo att fylla lokalen. Klubben är till för dig som vill upptäcka några av stadens mer eller mindre kända akter när det kommer till elektronisk livemusik. Välkommen att lyssna på, diskutera kring och uppleva elektronisk livemusik i en unik miljö.

Live:
COMBI CATS består av konstnärerna Diana och Kordian Rönnberg. Den polsk-svenska artpopduons verk spelar sömlöst med kostymfest, kitschglittrig sexualitet och katolska symboler. Deras arbete spänner över ett brett spektrum av uttryck, bland annat musik, videoverk, spelutveckling, text och objekt.

BRAINBLEED
Rap möter elektroniskt när bandet Brainbleed river av låtar från premiär-EPn.

HORISONTEN
Det elektroniska alstret som skyler sig bakom stjärnstoft i rymden. Under denna premiärspelning av första EPn medverkar ytterligare två musiker på scen. Därtill utlovas det ett smakprov från nästa EP.

DJ: Theresia Dufva

Frivilligt inträde:
Alla involverade i Klubb Dynamik planerar och medverkar ideellt. Men som ni förstår så lägger musikerna ner mycket tid/pengar/själ på sin stora passion. Därför tas det ett frivilligt inträde under kvällen. Dessa eventuella slantar kommer att fördelas mellan de uppträdande akterna så att de kan fortsätta skapa och beröra. Arrangör av klubben är Facebookgruppen Elektroniska Musiker i Göteborg. En grupp som ämnar att samla alla stadens elektroniska musiker för att lära av varandra och växa tillsammans.