Klubb 8

11-05 21:00 - 12-05 02:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Klubb 8 presenterar: Second Oracle + Standard på Studio HPKSM

Den här kvällen bjuder Klubb 8 in till en något dimmigare, mer kosmisk tillställning. Det blir kraut, psych och orientalisk synthgrunge. Det är dessutom säsongsavslutning för Klubb 8 så vi kommer vara extra härliga, varma och pirriga. 

Second Oracle
Oraklets frö såddes och befruktades i fullmånens ljus en juninatt i Småland 2014, men levererades med den kosmiska storken först ungefär lagom tills snön smälte året efter. De som fick lyckan att ta hand om det nyfödda undret var Karin Engqvist, Rebecka Rolfart, Josefina Pukitis och Lisa Isaksson, som även är/har varit medlemmar i The Hanged Man, Me and My Kites, Vårt Solsystem och Moon City Boys. Musiken rör sig mellan drömska ljudlandskap av hoppfulla profetior, dunkel domedagsrock och krautiga danslåtar som färdas mot soluppgången.

Second Oracle har spelat runt om i Sverige på mindre och större ställen, på en rullande buss på E4:an, och på festivaler som Copenhagen psych fest, Electric Moon fest, Livet på Landet och Port 14-festivalen. Till hösten kommer deras debutskiva att släppas!

Standard.
Om vi bara fick välja ett ord skulle det vara ”orientalisk synthgrunge”. Duon från Göteborg levererar käftsmällar som ”Rewarded” och ”Laundry” vilka knockar med kraft och pondus medan låten ”Euthanasia” ger en gåshud på knän. Trotsåldersmusik.

100 kr, 18 år