Kiss My Ass Club // Live: Bf/c

15-12 21:00 - 16-12 02:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Kiss My Ass Club står för den rökiga stöket, det svajiga groovet och ni får en happy güüd time! Vad som började mellan Riche i Stockholm och Pustervik i Göteborg och ibland poppat upp på Laika landar har nu landat hos Studio HPKSM för att presentera röjiga live-akter och goa tider.

KMAC x Studio HPKSM Vol. III exploderar den 15/12 tillsammans med Bf/c live n loud i källaren på HPKSM!

15/12
20-02
Gratis innan 21!

18+

BF/C
Du kanske söker något att tycka väldigt mycket om? Så där så du knappt vill avslöja för någon annan vad det är, men kan ändå inte hålla tyst. Du längtar efter något nytt som inte är förutsägbart men svänger som en balearisk bris.
BF/C är sammansmältningen av Californiaman (Joel Igor Hammad Magnusson) och Barish Firatli. En sällsynt duo som skapar soulig, elektronisk musik doppad i disco och dunkel.
Låtskrivaren, producenten och musikern Californiaman kan du t ex ha hört i Andreas Kleerups band Me And My Army eller med Timo Räisänen, Wyclef Jean, Nike Markelius m.fl Barish Firatlis gudomligt vackra och karaktäristiska sångröst tar dig från italienskt 70-tal och vidare längs Medelhavets turkosa kust i böljande melodier. BF/C låter dig sugas in i ett musikaliskt kosmos av progg och synt, alltid stabilt inramat av ett groove. Melankolisk disco omöjlig att värja sig från.
BF/Cs debutalbum släpptes i december 2016 och våren 2017 gjorde duon musik till Frida Röhls uppsättning av Dumma jävla mås på Kulturhuset Stadsteatern.
Just nu är BF/C aktuella med komposition och livemusik i Den goda människan i Sezuan.

Ses i källaren!
/Luv, KMAC