Kammarmusikklubben

05-06 18:02 - 23:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Kammarmusikklubben @StudioHPKSM

Låt oss säga det på en gång: vi kommer inte med något nytt!
Att kammarmusik med fördel spelas i intim miljö, det är sen gammalt. Och att mat, musik och människor är ett vinnande koncept, det kom väl med de gamla grekerna?

Kanske längtar du precis som vi efter att bli bjuden på den där festen, med god mat, en öl i handen, med alla dina kompisar och alla du önskar vore dina kompisar. Och när stämningen är på plats bli bjuden på musik du älskar eller som du aldrig hört. Låta dig fascineras och beröras och att sen gladeligen upptäcka att festen fortsätter.

Vi tog saken i egna händer, blev hopplöst kära i Studio HPKSM’s underjordiska scen och vill nu testa den här idén, i den här lokalen, med er!

Inträdet är fritt, maten är fantastiskt prisvärd och finns tillsammans med baren tillgänglig från kl20. Så småningom spelar vi Brahms viola-sonat i Ess-dur och Elvira Madigan, Mozarts 21:a pianokonsert, i kammarversion för er. Och eftersom ni är lediga dagen efter (vi har tänkt på allt!) finns alla möjligheter att sedan hänga kvar länge när Mozart är slut, någon hittat elorgeln och jammet börjar?

Vi ses!
Varmt välkomna!!
Karin & Märta

PS. Info från köket: Från kl20 serveras en Svamp- och St Agur-risotto med ruccola på plats för 135 riksdaler, på klassiskt först-till-kvarn-manér. Säger det slurp om den finns även husets meny tillhands! DS.