JAZZLÖRDAG: Beches Brew (West Coast-edition)+William Soovik Grand Finale

05-01 16:00 - 21:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

JAZZLÖRDAG: Beches Brew (West Coast-edition) + William Soovik Grand Finale

Beches Brew West Coast Edition lindas nu in i konceptet ”JAZZLÖRDAG” och får sällskap av William Soovik Grand Finale. Resultatet blir ett gäng lördagar med massa jazz, från eftermiddag till kväll i källaren på Studio HPKSM.

Beches Brew – West Coast Edition
Består av: Göran Klinghagen, Thomas Gustavsson, Bengt BergerThomas JäderlundStefan Bellnäs. De har förgyllt lördagarna på Studio HPKSM ett bra tag nu, och stämningen är alltid på topp! Första lördagen varje månad ses vi i källaren för högklassig livejazz med Bengt “Beche” Berger och hans Brew! Ett dunderbra sätt att spendera lördagseftermiddagen på!

William Soovik Grand Finale
Grand Finale är den göteborgska trumslagaren William Sooviks hjärtebarn. Efter att ha spelat med en uppsjö av olika band frågade han, efter en period av gig-torka och jazz-ångest, under senhösten 2017 om några av hans finaste musikervänner ville spela ett par av hans låtar. Det hela resulterade i debut-skivan Rustik Musik som släpptes på det egna bolaget Abrovinsch Records i Juni 2018. William själv tycker att musiken låter som om Led Zeppelin skulle starta ett projekt med The Bad Plus, Frank Zappa och Nirvana för att skriva reklam-jinglar till svenska byggföretag eller ledmotiv till japanska manga-serier. Visst kan ni höra det framför er? Bandets sättning kan komma att förändras mellan gångerna men den 5/1 kommer ni åtminstone få höra: Signe Dahlgreen (Träblås), Viktor Reuter (Kontrabas),
William Soovik (Trummor och komposition).

Lyssna här.
https://open.spotify.com/artist/2VUNVm36k2gAXHp8eGWXRi?si=SysPfFShSoyxDOGUhn0FGg
https://soundcloud.com/william-soovik
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=5dENFIM6afI
https://www.youtube.com/watch?v=MGxJagMK8EM

Fler gäster kan definitivt tillkomma!
…………………………………..
Speltider:
16:00 – 18:00 Beches Brew
18:00 – 21:00 William Soolvik

Info:
Gratis inträde!
Information om vad som händer efter spelningarna kommer inom kort!
…………………………………..