Indiepop Forever – Live: Jacob Öhrvall | DJ: Lisa Träff

29-11 19:00 - 30-11 00:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

Indiepop Forever – Live: Jacob Öhrvall / DJ: Lisa Träff

En fågel viskade i örat på Göteborg och sa- indiepopen är här, och hurra för det, för vad passar bättre på hösten än indie och livemusik!
Äntligen säger vi och rör oss mot källaren på Studio HPKSM.

Jacob Öhrvall är göteborgsbasisten som gått från ungdomen med Nirvana, rebellens år med punken för att sedan landa i jazzens oas. Som en av medlemmarna i The Big Almost och framgångsrika Klabbes Bank tar Jacob nu steget närmare frontman och sångare. Aktuell med indiepop på svenska och en förkärlek till skräniga gitarrer kommer vi att få höra låtar om olycklig kärlek, livsberättelser- ja om allt och inget. Med fulltaligt band dvs trummis, gitarrist och viktigast av allt synthen – för att inte glömma en publik som kan texterna utantill är indie-torsdagen den 29 november räddad. Visst doftar det sena sommarkvällar om detta! 
Jacob Öhrvall – Sång, bas
Jussi Öhrvall – gitarr
Alexander Simm – gitarr
Jonathan Albrektson – synt
Axel Larsson – trummor
https://open.spotify.com/artist/55gEwl9iYnkawnpF1MrgUQ

Dj Lisa Träff

Lisa började stå i dj-båset på Henrik Berggrens efterfest 2017 och tillsammans med sina polare startade hon dj-sällskapet GLITTER&KAOS och klubben Popen Är Död. Hon tyckte att Göteborg saknade renodlade popklubbar och banade väg för detta.
Vi har sett henne spela på Klubb Instant på Pustervik och spinna popskivor under det senaste året och visst är det indiepop 4-ever som gäller. Förutom livet som dj spenderar Lisa all sin fritid på att gå konserter och festivaler. Med en total kärlek till Broder Daniel och The Cure som två av favoriterna sedan tonårstiden kommer vi få höra en indiepopkväll med nostalgi men även göteborgspop, favoriter av Säkert! och Makthaverskan samt nya vinnare med Maja Gödicke och Agent Blå1. Dansgolvet räddat och varmt välkomna!

80 kr // dörrar 19:00