Happiest Place – NIGHT

24-04 19:00 - 25-04 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

– THE HAPPIEST HAPPENING No. THREE – FOR MIAH’S SAKE –

– Dörrarna vid 19.
100 kronor inträdeFÖR FYRA BAND!
– Samtidigt, är du under 18? Betala bara 50 kronor då, så får du se två av banden. Men sen tar festen slut för dig vid 21:00.
– Myndig publik får vara med tills Studio HPKSM stänger.PÅ SCEN:MARY ANNE’S POLAR RIG – För oss på Happiest Place är Mary Anne’s Polar Rig Malmös bästa band, vilket borde vara barometern för att de faktiskt är det. Med egna referenser är det något eget inom den svenska rocken, lika stor del jazz som Built To Spill-alternative. Stephen Malkmus May Care, missa det inte!THE FAMILY MEN – Det har länge sett ut som att medelåldern på stadens musikliv bara har stigit och stigit, helt inom naturens lagar. Problemet har legat i bristen på unga, överhuvudtaget! Lyckan var därmed total när The Family Men dök upp på radarn efter ett väl dokumentart gig på Farsot i Frihamnen. Punk som faktiskt är punk och inte bara drömmar om att vara Ebba Grön. Den stora massan, se dem på Studio HPKSM!TIED HANDS – Under samma kväll kommer Philip Lindskog, multiinstrumentalisten från Värnhem och baterist i Mary Anne’s Polar Rig, att slakta under sitt alias Tied Hands. Kontaktmick knuten i en vitnande näve och en mixer som flyger i golvet, kaos!

GOPHER – Vihtori Uksila känner kanske fler till genom hans alter-ego Initial Public Offering eller som den ena halvan av bolaget Akka Tapes. Men det finns mer i det där härliga huvet som skriker för att komma ut och vi vill att det ska ut och vi blir helt rrrrmghargrhmgh… MANIC! Vi bad han själv beskriva det:
”Obstinate harsh noise for degenerates!”.

Välkomna, Göteborgs degenerates! För Miahs Skull!