LIVE: Hannah Smallbone + Blod

15-12 21:00 - 16-12 01:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

LIVE: Hannah Smallbone + Blod

Missa inte denna fullspäckade live-kväll i mitten av december med massa bra musik, lördagsfeeling och umgänge! Live på scen är göteborgsbandet BLOD som spelade på Studio HPKSM för typ ett år sedan på klubben Thirst Trap Club. Och Hannah Smallbone som är på gång med singelsläpp – något vi är otroligt peppade på att få ta del av!

Blod: Fyra göteborgsmusiker fann varandra i en vilja att spela rejält ljudstark musik, från hjärtat. Med en kollektivistisk strävan mejslade de fram ett sound i en smedja i Göteborgs hamn. De skrev ett antal sorgsna kör-shoegazelåtar i dur. Ömhet och oljud blandades samman och Blod var fött. Debut-EPn Oket som släpptes i oktober är sex låtar på svenska om vardag, innerstadsångest och störiga bekanta. Med inspiration från band som My Bloody Valentine, Yo la tengo och Bob Hund skapar de stökig men samtidigt sofistikerad indiemusik.

Hannah Smallbone: Med rötter i Storbritannien och många års låtskrivande vid pianot skapar Hannah Smallbone pop-rnb med texter som berättar om hur det är att kompromissa med sig själv i ett liv där kärleken och självrespekten sällan går ihop. Detta gestaltas genom tunga, peppiga beats och mängder av personlighet som får dig att drömma dig bort till mitten av ett dansgolv en vemodig sommarnatt. Det är snart dags för Hannah Smallbones allra första singelsläpp så passa på att vara en av de första att se henne på scen.