Guldstart!

17-01 19:00 - 23:30
Studio HPKSM's Bakficka
Phone:0709569624
Address: Parkgatan 21, Gothenburg

Guldstart! Med Young Fam w/ Reika Xappa + DJ: Amira Brown

Smygstart på en guldhelg!

P3 guldgala är runt hörnet och Göteborg är en fantastisk stad samtidigt som det kan konstateras att år 2018 har börjat på riktigt!

Young Fam´s Reika Xappa Farman och P3-profilen Amira Brown smygstartar helgen på Studio HPKSM. Tillsammans inviger dessa power girls lillördag och ger alla en anledning att mingla, skåla välkommen till typ första snön och of course snacka guldhelg.

VILKA TROR VI TAR HEM PRISERNA?? VAD ÄR ETT BRA TACKTAL?? Detta händer i STUDIO HPKSM nya bakficka, så har man inte tittat in den delen av lokalen så ges det ett guldtillfälle att kika förbi. Kvällen går sedan vidare till Yaki-Da som befinner sig på samma gata för de dansande som vill fortsätta kvällen i den snart legendariska kaffebaren. Kvällens DJs är Olle Knutsson och Stina Grape.

Amira Brown är sedan 2017 programledare på Sveriges Radio P3 där senaste nytt är att hon guidar DigiListan! Känd sedan tidigare för hennes entusiasm i att hitta nya talanger och skapa forum där nya röster kan höras. Hon har dessutom grundat HIP HOP STAN. Hon reppar GBG och utsågs av Nöjesguiden förra året till stans bäst klädda! Med smak för det nya och överraskande är hon en DJ som gillar att sprida god energi bakom skivspelarna och skapa bra dansgolv. Just nu dreglar hon över musik av artister som Sampha, Jorja Smith och Masego!

20-00 / Bakfickan Studio HPKSM

Guldpuss, vi ses!