Young Fam – summernights

15-06 22:00 - 16-06 02:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

YOUNG FAM summernights

Sommaren är här och kort är den så därför är det viktigt att ha kul, bada trots att det regnar, och framförallt – dansa! Young Fam är det kreativa festkollektivet som sprider glädje. Kända för klubbar som NDF, Pop Planet, Waves, feta bokningar och hemliga fester. Förra helgen gästade gänget Clandestino Festival och nu är det dags att fylla Studio HPKSM med temat Summernight! Det är inte längre minusgrader på kvällarna och vi kan gå med t-shirts utan att frysa till is. ☀

Young Fam har kvällen till ära bokat klubbarrangören och dj:n Lady Louise! Hon spelar det allra senaste inom afrobeats, dancehall och hiphop, och hänger med stjärnor som Popcaan och Charley Black när hon backar dem på deras officiella Europaturnéer. Hon skapar lyckorus där små timmarna förvandlas till en fest utöver det vanliga!

Med en fantastisk fingertoppskänsla för sin omgivning tar de musikaliska kosmopoliterna Reika Xappola Farman och Demba Sabally dansgolvet på en moontrip. Där ord som eufori och puls skjuter raketen framåt – det kommer bli svettigt, varmt och mycket dans!

Demba Sabally hälsar: ”Vem är prinsen av New York? Jag är prinsen av dancehall!” Han älskar faschiion, RuPaul’s Drag Race och dansar vogue när han är bakis. Reika Xappola Farman är grundaren och producenten bakom Oy Vey Arts & Entertainment. Hon pryder omslag, arrar konserter och har alltid något nytt guldkorn på sitt USB och man har most def kul på dansgolvet när hon spelar!

Tillsammans med Studio HPKSM ser de till att göra denna kväll oförglömlig och fyller både Bakfickan och Källaren! ✨ ✨✨

18 år // 22-02 // Fri Entré