Beches Brew West Coast Edition – Säsongsavslutning!

Beches Brew West Coast Edition – Säsongsavslutning!

Beche och hans Brew intar källaren på Studio HPKSM denna lördagen och tar sedan paus över sommaren – säsongsavslutning med andra ord. Köket har självklart öppet och det finns många härliga rätter att förtära under konserten, bland annat caponata, goda ostar, kalvragu, med mera! Till det ett väl utvalt sortiment med viner, och hantverksöl.

Beche: ”Det fina med att spela på lördagseftermiddagen är ju att dit kommer de som är på väg hem för att laga middag och ha en lugn hemmakväll, men dit kommer också de som är på väg ut för att ha en helkväll och som vill inleda festen med livemusik. Och där möter då de som är på hemväg de som är på väg ut och kanske är det några som ändrar sina planer i mötet med vår musik och de andra gästerna. De kanske går hem i stället eller går ut i stället för hem.”

……………………..…………………….
Beches Brew – West Coast Edition innehåller förutom den Stockholmske bandledaren Bengt Berger, Beche kallad, även Gothenburg Greats: Sir Thomas Jäderlund och Thomas Gustafsson på saxofoner, Göran Klinghagen gitarr och Stefan Bellnäs, bas. 
……………………..……………………..
Så varmt välkommen till Studio HPKSM’s källare på lördagseftermiddagen! 
15:00-18:00, Parkgatan 21 / Storgatan 22