ANDREAA Releasefest på Studio HPKSM + Support Act Alva

01-05 20:00 - 02-05 00:00
Studio HPKSM
Phone:0709569624
Address: Storgatan 22, Göteborg

ANDREAA Releasefest på Studio HPKSM + Support Act Alva

Den 1 maj släpper jag min debut-EP ”Kissed by a Rose” som efter en intensiv arbetsprocess sedan i augusti nu är redo att få gungas med i, avnjutas och kanske även gråtas till. Oavsett så firas denna release med en konsert på Studio HPKSM och fantastiska Alva inleder kvällen!! Hoppas ni vill komma!

!FRI ENTRÈ!

Med start från kl. 20:00.

Välkomna in och fira!!

**********************************************************

ANDREAA
“Med pianot framför sig skapar ANDREAA musik vars texter berör olika ämnen och ömma punkter – allt ifrån kärlek; brusten som nyfunnen, till krig med sig själv och krig i världen. Tonerna och melodierna i hennes låtar har vuxit fram genom inspiration från bland annat allt soulgenren och influenser som Eryn Allen Kane, Joss Stone och Donny Hathaway. Den 1 maj släpper hon sin debut-EP ”Kissed by a Rose” och den skulle hon själv vilja beskriva som en väl genomförd produktion med detaljer och baktanke. Hon ser låtarna som en bra introduktion för lyssnaren som vill lära känna personen bakom och musiken speglar en tydlig samverkan mellan hennes lekfullhet och känsla för nyskapande.”

Alva
”Alva spelar indie uppfödd på retrorock. Med enkla ord och sin klara stämma behandlar hon allt från tonårsdrömmar till mörker och vemod. Det finns två tydliga sidor av det här myntet och med sin alldeles egna edge bryter hon av ett stillsamt gitarrplock med ett groovigt bluesriff.”